Badacsony Régió Invitatív Kiadványa - Grafikai munkák

A Turizmus Trend szervezésében zajló, Iránytű kommunikációs versenyen a szakmai zsűri értékelése alapján a kategória GYŐZTESE.

Balatonföldvár és térsége - Arculatterv

Megrendelő: Balatonföldvári Tourinform Iroda
Munka típusa: Arculattervezés - Arculati kézikönyv és márkatervezés

West-Balaton - Arculati munkák

Megrendelő: West-Balaton
Munka típusa: Arculattervezés - Arculat egységesítés, arculati kézikönyv és márkatervezés

10
Print & Arculat

Munkatársaink több éves tapasztalatait és friss ötleteit hasznosítva - a papírválasztástól a médiamixig, az ötlettôl és a fotózástól a nyomdai elôkészítésig - minden fázisban partnerként segítjük megrendelőinket üzleti céljaik elérésében. Megmutatjuk, hogy a nyomdai-, illetve a kapcsolódó számítástechnikai technológiák nem csak gátjai és problémaforrásai lehetnek a marketing munkának. Az újabb és újabb szoftverek, a mind kifinomultabb nyomdai gépek és technológiák új dimenziókat nyithatnak ügyfeleink vizuális fantáziája előtt. Munkatársaink naprakész ismeretei jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleinknek ne kelljen elveszniük a technika labirintusában. Konzultáció / Kreatív design / Kiadványtervezés / Nyomdai elôkészítés

1. PRINT & ARCULAT:

 • 1.1. Logo tervezés: A logó egy adott cég indentitását meghatározó jelkép. A logó tervezés során az esztétikai szempontokon túl figyelembe kell venni számos szakmai követelményt is. Cégünk minden elvárásnak, megfelelő professzionális logó tervezést nyújt önnek. A logó tervezés során cégünk, maximálisan figyelembe veszi az ön cége által képviselt értékeket. A logó egy cég aculatának, külső megjelenésnek meghatározó alapja, ezért is fontos, hogy a logó tervezést igazi szakértőkre bízzuk. (Logó: a cég nevét megjelenítô betűgrafika vagy betű és embléma/grafika )
 • 1.2. Arculat tervezés: Az általunk készített arculat terv, tartalmaz egy logotipiát és annak számos felhasználási módját, pl.: névjegy, levélpapír, boríték stb. ( Arculat: a cég egységes vizuális megjelenése. )
 • 1.3. Komplett arculat tervezés, arculati kézikönyv készítés: Komplett vagy teljes cégarculat: a cég egységes vizuális megjelenése, része a logo és az arculat szerint elkészülô minden megjelenési forma, egységes arculati kézikönyv (pl.: névjegy, cégtábla, szórólap, hirdetés stb. Biztosítja a cég egységes, karakteres megjelenését, segítve a felismerhetôséget/azonosíthatóságot. ) cégünk az elmúlt 10 év során számos teljes arculati kézikönyvet készített, az arculati kézikönyvek készítésénél elsődleges szempontnak tekintjük hogy az arculati kézikönyv minden egyes eleme, például a logo, embléma, levélpapír, névjegykártya, kiadványok, displayek, egyenruhák mind egy egységes cégarculatot jelenítsenek meg.
 • 1.4. Arculati elemek egységesítése: A meglévô elemek integrációja az arculatba, vagy elemek készítése és/vagy igazítása már meglévô emblémához, arculathoz.
 • 1.5. Hirdetés terv (ek): Magazin- és újsághirdetések készítése
 • 1.6. Hirdetéskoncepció tervezés: Magazin és újsághirdetések készítése adott vagy tervezett koncepció alapján. ( Koncepcióterv: egy vezérelvre vagy képi és/vagy szöveges elemre komponált, egymást kiegészítô hirdetéssorozat. Lehet egymásra épülô, vagy lineárisan „kiderülô“ sorozatterv is.)
 • 1.7. Terméklap és katalógus: Egy cég termékeinek vagy szolgáltatásainak bemutatólapja vagy ezek egészbe foglalása.
 • 1.8. Csomagolásterv
 • 1.9. Ipari formatervezés
 • 1.10. DM-anyagok & szórólapok ( DM: direkt marketing. Megkeresésen alapuló bemutató vagy bemutatkozó célanyag, amely leggyakrabban postai uton jut el a célzott partnerhez. )
 • 1.11. Brosúrák, Prospektusok, Kiadványok tervezése, szerkesztése. Egy vállalkozás megjelenésében fontos elem, hogy kiadványai hogy vannak megtervezve, illeszkednek-e a cég arculati kézikönyvéhez. Prospektus, kiadvány esetében elsődleges szempont a grafikai megjelenés, emellett természetesen a tartalmi elemek szerkesztése, elhelyezése is fontos szerepet játszik, mivel egy kiadványnál, már a kézhezvételnél eldől, hogy az ügyfél, milyen érzéssel lapozza azt végig. Egy jól megszerkesztett, megtervezett kiadvány vagy brossúra, rögtön  felkeltheti az érdeklődést, míg egy rosszul megtervezett kiadvány könnyen ellenérzéseket válthat ki olvasójából.
 • 1.12. PR-anyagok
 • 1.13. Reklámkampány és óriásplakátok: Egy termék vagy szolgáltatás bevezetésének tudatos és hosszútávú stratégiája és annak elemei
 • 1.14. Laptervek, lapok komplett arculata és tördelése
 • 1.15. Nyomdai előkészítés

PDF Portfolio PDF Portfolio PDF Portfolio